سیر سیاه با عسل 2024-08-05

خواص سیر سیاه چیست؟ فواید سیر سیاه برای معده، دیابت و لاغری + طریقه مصرف

گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی روزانه به عنوان یک مکمل یا افزودنی به غذا، راهکاری طبیعی برای بهبود کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت محسوب می‌شود. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است. به همین دلیل است که سیر سیاه از محبوبیت بیشتری نسبت به سیر معمولی برخوردار است. بررسی‌ها نشان می‌دهند که ترکیب سیر و عسل می‌تواند سبب بهبود عملکرد ورزشی و خستگی ناشی از ورزش شود و به کنترل بهتر قندخون و کنترل ضربان قلب نیز کمک کند.

مصرف عسل و سیر با هم می‌تواند فواید داخلی و خارجی داشته باشد و از درون به پوست شفاف‌تر و سالم تر کمک کند. ترکیب سیر سیاه و عسل برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است. سیر سیاه دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی قوی است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

آیولی یک سس مدیترانه‌ای است که از سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود. این مطالب توصیه پزشکی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان کرد. حبه های سیر کامل پوست کنده را در یک شیشه تمیز و استریل قرار دهید. می‌ توانید یک ظرف شیشه‌ ای و درب آن را با جوشاندن آن در آب استریل کنید. پوست را تمیز کنید و مقدار کمی عسل پزشکی را مستقیما روی ناحیه ی مورد نظر بمالید. آن ها را می توان به عنوان مکمل های دارویی مصرف کرد یا به شکل طبیعی به دستور العمل ها اضافه کرد.

با استفاده از سیر و عسل به تنهایی یا با هم می توانید از خواص مفید آن ها لذت ببرید. اما از ترکیب سیر با عسل در داروهای سنتی سراسر جهان استفاده شده است. چرا که باور بر این است که ترکیب این دو ماده خواصی دارد که از خواص تک تک آن‌ها به مراتب بیشتر و بهتر است. این روش‌ها نه تنها سلامت کلی بدن را بهبود می‌بخشند، بلکه راهی طبیعی برای افزایش انرژی، کاهش التهاب و پیشگیری از بیماری‌ها هستند. شاید خوردن سیر خام چندان خوش‌آیند نباشد، اما برای مهار و نابودی میکروب‌ها موثر است.

سیر سیاه با آنتی اکسیدان های خود می تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بروز بیماری هایی چون بیماری آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند. همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. محققان در مطالعه دیگری اقدام به ایجاد استرس اکسیداتیو در مغز موش‌ها کردند. اما دادن عصاره سیر سیاه به موش‌ها از استرس اکسیداتیو و مختل شدن حافظه جلوگیری کرد.

ترکیب سیر و عسل رشد باکتری هایی که باعث بیماری و عفونت از جمله ذات الریه و نوعی مسمومیت غذایی می شوند را کند یا متوقف می کند. این باکتری ها شامل استرپتوکوک پنومونی، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا می شوند. این سخت شدن رگ های خونی منجر به حمله ی قلبی و سکته ی مغذی می شود.

این ترکیب به بهبود عملکرد گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. سیر سیاه تأثیر چشمگیری در بهبود عملکرد گوارشی و کمک به هضم دارد. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث می‌شود که ترکیبات فعال آن افزایش یابد و به شکلی ملایم‌تر و قابل‌هضم‌تر برای دستگاه گوارش تبدیل شود. این ماده با تقویت باکتری‌های مفید روده (پروبیوتیک‌ها) به تعادل فلور روده کمک می‌کند که این امر نقش مهمی در بهبود فرآیند هضم و جلوگیری از مشکلاتی مانند یبوست، نفخ و سوءهاضمه دارد. علاوه بر این، سیر سیاه دارای خواص ضدویروسی و ضدباکتریایی است که به پیشگیری از بیماری‌های رایج مانند سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می‌کند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که سیر سیاه نه تنها در درمان بلکه در پیشگیری از بیماری‌ها نیز موثر باشد و به عنوان یک سپر دفاعی طبیعی عمل کند.

سیر حاوی ترکیبی گوگردی به نام آلیسین است که به شل کردن رگ های خونی شما کمک می کند. طبق مطالعات درباره خواص سیر و عسل افرادی که رژیم غذایی سرشار از سیر و عسل مصرف می‌کنند گردش خون بهتری دارند. به عبارتی دیگر، نیازی نیست که قلب برای گردش خون در سراسر بدن سخت کار کند و  همین امر به پایین نگه داشتن فشار خون کمک می کند. مصرف عسل نیز می تواند موجب گشاد شدن شریان‌ های قلب شده و گردش خون به قلب را افزایش دهد.

فشار خون بالا، یک بیماری است که می تواند سلامت قلبی و عروقی را تهدید کند برای کنترل کردن آن به طور طبیعی، سعی کنید هر روز عسل و سیر را با معده خالی مصرف کنید. مصرف عسل نیز ممکن است سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت افزایش دهد. قبل از افزودن عسل به رژیم غذایی خود با یک پزشک یا متخصص تغذیه صحبت کنید. بنابراین، اگر به دنبال تقویت سلامت قلب خود هستید افزودن سیر و عسل به رژیم غذایی خود یک انتخاب عالی خواهد بود.

سیر سیاه یکی از قدیمی‌ترین و مؤثرترین گیاهان دارویی است که به دلیل خواص بی‌نظیرش برای سلامتی، از گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا می‌دانید سیر سیاه چگونه به بدن شما کمک می‌کند؟ این ماده طبیعی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حتی مبارزه با بیماری‌های مزمن کمک می‌کند. اما نحوه صحیح مصرف آن چیست؟ آیا مصرف بیش از حد سیر سیاه عوارض جانبی دارد؟. یکی‌دیگر از خواص بی‌نظیر ترکیب سیر و عسل، خواص ضد ویروسی آن می‌باشد. ترکیب این دو می‌تواند از ابتلا به بسیاری از بیماری‌های ویروسی نظیر آنفولانزا و تبخال جلوگیری کند.

سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوان‌ها و تقویت عمومی بدن کمک می‌کند. علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد می‌شود که طی تخمیر تولید می‌شوند و انرژی بیشتری فراهم می‌کنند. در واقع، به علت اثرات ضدالتهابی و محتوای آنتی اکسیدان، سیر مکمل خوبی برای درمان آرتروز،سرطان و دیابت است. کارشناسان تغذیه توصیه می کنند که برای جذب تمام مواد تشکیل دهنده، آنها را به صورت خام بخورید. شما همچنین می توانید برای یک درمان با عسل آماده کنید، عسل باعث می شود که سیر راحت تر مصرف شود و تمام مزایای آن افزایش یابد. امیدواریم که به بهبود سلامت و به طور کلی، خوب بودن شما کمک کند.

این ترکیب تاثیرات بسیار مثبتی بر روی سلامتی انسان دارد و می‌تواند به عنوان یک درمان تکمیلی موثر مورد استفاده قرار گیرد. نظرات مثبت پزشکان و متخصصان تغذیه نیز تایید می‌کنند که این معجون بهبود چشمگیری در وضعیت سلامتی فرد دارد. مرغ یا ماهی را در ماریناد سیر و عسل ریخته و حداقل یک ساعت آن را در یخچال نگه دارید. علاوه بر این، شما می توانید مرغ و ماهی را برای تهیه یک غذای خانگی سریع (زمانی که سرتان خیلی شلوغ است) فریز کنید. درب ظرف شیشه ای را باز کنید تا حباب ها خارج شود و سپس، سیر و عسل را هم بزنید. اگر حباب های ریزی در عسل دیدید به این معنی است که سیر در حال تخمیر شدن است.

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را تا حد زیادی کاهش دهد. افرادی که در معرض فشار خون بالا، کلسترول بالا یا مشکلات قلبی هستند، می‌توانند با گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی خود از اثرات محافظتی آن بهره‌مند شوند. تحقیقات نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند با سلول‌های سرطانی مبارزه کند. سیر سیاه می‌تواند تولید گلوکز در کبد را کاهش داده و مانع از آزاد شدن بیش از حد قند به جریان خون شود.

با این حال سیر خرد شده یا له شده می تواند سطح آلیسین خود را به سرعت از دست بدهد. در ادامه‌ با ۸ خاصیت مهم این ترکیب و همچنین طرز تهیه و مصرف آن آشنا می‌شویم. در برخی موارد، مصرف طولانی‌مدت یا دوز بالا می‌تواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنش‌های آلرژیک شود. حبه های سیر را به قطعه های کوچکی خرد کنید و یا آن را با یک دستگاه سیر فشار دهید. عسل را به داخل ظرف شیشه ای بریزید و با سیر هم بزنید، در آن را ببندید و به مدت یک هفته در مکان تاریک قرار دهید پس از این زمان، شربت غنی و سالمی خواهید داشت. دمنوش سیر فواید زیادی برای بدن و لاغری دارد ، می توانید این دمنوش را بسیار راحت در خانه تهیه کرده و از فواید بی‌نظیر این چای بهره‌مند شوید.

در بین حکمای غربی جالینوس و بقراط برای درمان برخی از بیماری های خود از این دو ماده ی خوراکی استفاده می کردند. تحقیقات بیشتری برای یافتن دوزها و فواید دقیق سیر و عسل مورد نیاز است. با این حال می توانید با استفاده از سیر و عسل در آشپزی روزانه خود از خواص غذایی و دارویی بهره مند شوید. یک مطالعه آزمایشگاهی دیگر نشان داد که ترکیبی از آب سیر و عسل حتی می‌ تواند انواع عفونت‌ های باکتریایی را که با داروهای آنتی‌ بیوتیک قابل درمان نیستند متوقف کند. این مطالعه هر غذا را به طور جداگانه و به صورت مخلوط آزمایش کرد. محققان دریافتند که سیر و عسل هر دو به تنهایی قادر به کشتن باکتری ها هستند اما ترکیب سیر و عسل بهتر عمل کرد.

خواص عسل برای قلب، مغز و اعصاب، پوست، چشم، تقویت سیستم ایمنی و لاغری تنها چند نمونه کوچک از این فواید هستند. برای مطالعه کامل‌تر در خصوص مزیت‌های مصرف عسل برای بدن، مقاله خواص عسل طبیعی را مطالعه کنید. همچنین، خواص ضدقارچی و تقویت‌کننده سیستم ایمنی عسل و سیر می‌تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند. این دو ماده غذایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و مقاومت در برابر سرماخوردگی یا سایر بیماری هایی می شوند که جلوی کاهش وزن را  می گیرند.

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف منظم سیر سیاه می‌تواند آنزیم‌های کبدی مانند ALT و AST را که نشان‌دهنده سلامت کبد هستند، در سطح نرمال نگه دارد. این امر نشان می‌دهد که سیر سیاه می‌تواند آسیب‌های کبدی ناشی از مصرف الکل، داروها یا بیماری‌های مزمن را کاهش دهد. یکی از عوامل اصلی خستگی، استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن است که باعث افت عملکرد سلول‌ها و کاهش انرژی می‌شود. سیر سیاه با خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی خود، از آسیب‌های ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و فرآیند تولید انرژی در سلول‌ها را بهبود می‌بخشد. این امر باعث می‌شود بدن انرژی بیشتری تولید کند و فرد احساس نشاط و سرزندگی بیشتری داشته باشد.

سیر سیاه دکتر بیز

وجود آنتی اکسیدان در سیر و عسل به حفظ ایمنی بدن در برابر بیماری ها کمک می کند. این آنتی اکسیدان قوی مغز را خطرات ناشی از پیری و زوال عقل و همچنین سایر بیماری ها محافظت می کند. ترکیب سیر و عسل موجب بهبود حافظه، تقویت مغز و تمرکز در افراد می شود. افزودن سیر سیاه به رژیم غذایی می‌تواند نه تنها سلامت دستگاه گوارش را بهبود بخشد، بلکه به عنوان یک راه طبیعی برای افزایش انرژی، تقویت سیستم ایمنی و کاهش التهاب‌های داخلی بدن عمل کند. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته می‌شود.

بسیاری از افراد برای فرار کردن از طعم نامطلوب حاصل از جویدن سیر، آن را درسته قورت می‌دهند. شواهد نشان داده است که بعضی افراد با قورت دادن سیر درسته دچار خفگی و انسداد مری شده اند. از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. می توانید سس سالاد خود را با مخلوط کردن روغن زیتون، سرکه بالزامیک و سبزیجات خشک درست کنید. سیر تازه خرد شده و عسل خالص را با مواد دیگر مخلوط کنید تا به تعادل ترشی و افزودن مواد مغذی بیشتر کمک کند.

بیایید بررسی کنیم وقتی عسل و سیر را با هم می‌خورید چه اتفاقی می‌افتد و چگونه این دو خوراکی تقویت کننده می‌توانند سلامت شما را تقویت کند. سیر سیاه حاصل فرآیند تخمیر سیر معمولی در دمای بالا و رطوبت کنترل شده است. این فرآیند شیمیایی ترکیبات فعال سیر را تغییر داده و به ایجاد ترکیبات جدید با خواص دارویی قوی تر می انجامد.

عسل نیز به دلیل اثرات ضد تکثیری و ضد التهابی خود می تواند به عنوان یک ماده ضد سرطانی عمل کند. تحقیقات نشان داده است که عسل می تواند واکنش ضد سرطانی سیستم ایمنی را بهبود ببخشد. خوردن دو حبه سیر له شده به همراه عسل با معده خالی بیشترین فایده را برای شما دارد. مصرف سیر و عسل به صورت تخمیر شده خطرات کمی دارد و ترکیبات آن دارای خواصی است که ممکن است برخی از علائم سرماخوردگی مانند سرفه یا گلودرد را کاهش دهد. اما مانند سایر داروهای خانگی به سرعت سیستم ایمنی بدن شما را تقویت نمی کند، سرماخوردگی شما را درمان نکرده یا هیچ نوع کار جادویی را انجام نمی دهد.

همچنین، سیر می‌تواند با برخی داروها، به ویژه داروهای رقیق کننده خون، تداخل داشته باشد. روغن سیر خواص سلامتی کمتری دارد اما همچنان می توان از آن برای طعم دادن به غذاها استفاده کرد. یک منبع معتبر تحقیقاتی در موش‌ ها نشان داد که سیر به کاهش سطح کلسترول LDL کمک می‌ کند. تحقیقات پزشکی فواید سلامتی معجون سیر و عسل را به تنهایی و به صورت ترکیبی بررسی کرده است. برخی از تحقیقات بر اساس ادعاهای مطرح شده در درمان های خانگی است که صدها سال است مورد استفاده قرار می گیرند. آنتی اکسیدان‌های موجود در عسل می‌توانند شما را در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کنند.

یک حبه سیر سیاه بدون بو با طعم نسبتا شیرین مصرف کنید و از خواص سیر سیاه بهرمند شوید. اگر سیر معمولی را از ۵۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه نگهداری کنید تا تبدیل به سیر سیاه شود. این فرآیند که تبخیر نامیده می شود باعث شیرین شدن مزه سیر می شود و رنگ آن را سیاه می کند و به آن حالت ژله ای و نرم می دهد. اولین بار کره ای سیر سیاه برای مصارف دارویی تولید کردند چون سیرسیاه خواص درمانی فوق العاده ای دارد. امروز در پارسی دی خواص سیر سیاه را می توانید مطالعه کنید همراه ما باشید.

یکی دیگر از خواص سیر و عسل این است که از بروز سرطان پیشگیری می کند. آلیسین، یک ترکیب دارویی اولیه موجود در سیر اثرات ضد سرطانی بالقوه دارد. تحقیقات منتشر شده در مجله Frontiers of Pharmacology نشان می دهد که آلیسین می تواند سرعت تکثیر سلولی، انتقال و متاستاز سلول های سرطانی مختلف را کاهش دهد.

این آنتی اکسیدان قوی ممکن است از مغز در برابر آسیب های ناشی از پیری و بیماری محافظت کرده و باعث بهبود حافظه و تمرکز در برخی افراد شود. از گذشته تا کنون از معجون سیر و عسل در طب سنتی استفاده شده و مردم نیز به دلیل خواصی که این معجون دارد آن را به رژیم غذایی خود اضافه کرده اند. همانطور که اشاره کردیم که هر دو فواید زیادی داشته و از قوی ترین مواد غذایی طبیعی محسوب می شوند.

سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. با توجه به مواد طبیعی و با اثر مثبت سیر و عسل، استفاده معقول از این معجون به‌طور کلی برای اکثر افراد بی‌خطر است. ترکیب سیر سیاه و عسل، به عنوان یک معجون شگفت‌انگیز، باعث تقویت اثرات مثبت هر دو ماده می‌شود. سیر سیاه حاوی مقادیر متمرکز آنتی اکسیدان های مهم است که آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از سیر سفید معمولی بیشتر است. همچنین سیر سیاه دارای کالری و فیبر بیشتری نسبت به سیر سفید است. سیر و عسل هر دو سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می توانند از بدن در برابر آسیب رادیکال های آزاد و التهاب محافظت کنند.

هم سیر و هم عسل ترکیبات آنتی اکسیدانی بالایی داشته و این مواد شیمیایی سالم به تعادل سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از ابتلا به بیماری کمک می کنند. آنها همچنین ممکن است از مغز شما در برابر بیماری های رایج مانند زوال عقل و آلزایمر محافظت کنند. مطالعات نشان می دهد که عصاره سیر حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان به نام کیولیک ​​اسید است.

یک مطالعه آزمایشگاهی نشان داد که مخلوط سیر و نوعی عسل به نام عسل تازما می‌ توانند از رشد برخی از انواع باکتری‌ ها جلوگیری کنند. در طب سنتی اتیوپی از نوعی عسل محلی برای درمان مشکلات تنفسی، عفونت های پوستی و حتی اسهال استفاده می شود. باید به این نکته توجه داشته باشید که بهره بردن از خواص گفته شده، تنها زمانی امکان پذیر است که عسلتان کاملا اصل و طبیعی باشد. چه سرفه شما از یک عفونت باکتریایی باشد و یا یک ویروس، هیچ چیز بهتر از شربتی نیست که با عسل و سیر خرد شده درست شده است. سوزشی را که احساس می کنید، آرام می کند و همچنین به عنوان یک تحریک کننده خلط آور برای ازبین بردن خلط عمل می کند.

علاوه بر آن سیر دارای اکسیژن، گوگرد و سایر مواد شیمیایی است که به سیر خواص ضد باکتریایی و میکروب‌کشی می‌دهند. در یک مطالعه که روی موش انجام شد، سیر سیاه توانست التهاب مغز ناشی از بتا آمیلوئید را کاهش دهد و حتی حافظه کوتاه‌مدت را بهبود بخشد. گفته می‌شود که تجمع بتا آمیلوئید در مغز باعث بروز بیماری آلزایمر می‌شود. در ابتدا توصیه می‌کنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید.

هم‌چنین عسل با داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی از آسیب استرس اکسیداتیو به سلول‌ها جلوگیری می‌کند. در یک مطالعه ۶ ماهه هم به افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب روزانه ۲۰ گرم عصاره سیر سیاه داده شد. در یک مطالعه متفاوت، به ۶۰ فرد مبتلا به کلسترول بالا به مدت ۱۲ هفته روزانه ۶ گرم عصاره سیر سیاه یا دارونما داده شد. در پایان مطالعه، سیر سیاه کلسترول خوب را افزایش و نشانگرهای بیماری قلبی را کاهش داد. با این حال، تاثیری روی تری‌گلیسیرید، کلسترول بد یا کلسترول تام نداشت.